آشنایی با بیمارستان امریکایی در استانبول - شفامد

آشنایی با بیمارستان امریکایی در استانبول

بیمارستان امریکایی در استانبول وابسته به بنیاد وحبی کوچ (Vehbi Koç) است. این موسسه پس از پشت سر گذاشتن یک قرن، همچنان با ترکیب نوآوری‌ها و فناوری‌های پیشرفته و با دانش و تخصص گروهی، که از گذشته پربار صدساله به دست آمده است، در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و ارائه خدمات کیفیت محور، بالاترین انتظارات را برآورده می‌کند.

آشنایی با بیمارستان امریکایی در استانبول

اولویت بیمارستان آمریکایی در استانبول ارتباط شفاف با همه بیماران است. این بیمارستان خدمات مراقبتی و درمانی فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهد، همواره در حال بهبود بخشیدن به سیستم‌های درمانی است، پیوسته موقعیت خود را به عنوان پیشرو در بخش بهداشت و درمان با گواهینامه های معتبر بین‌المللی تقویت می‌کند.

برای این منظور، بیمارستان آمریکایی استانبول «برنامه‌های بهبود مستمر کیفیت» را اجرا می‌کند تا به بیماران خود مراقبت‌های بهداشتی عالی مطابق با استانداردهای بین‌المللی را ارائه دهد. بیمارستان آمریکایی در استانبول اولین بیمارستان خصوصی در ترکیه است که به طور همزمان هر چهار گواهی معتبر بین‌المللی را داراست.

  1. کمیسیون مشترک بین المللی (JCI)
  2. سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001
  3. سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001
  4. سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ISO 27001

بیمارستان آمریکایی استانبول عنوان «accredited hospital» خود را با گواهی JCI که در سال 2002 صادر شد حفظ کرده است و متعاقباً در فواصل زمانی معینی به منظور تمدید گواهی، ممیزی می‌شود.

همچنین بیمارستان آمریکایی استانبول با اعتبارنامه قلب و عروق صادر شده توسط «انجمن اروپایی اکوکاردیوگرافی» با استانداردهای پزشکی آمریکای شمالی فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

با آگاهی از نقش مهمی که بیمارستان آمریکایی در استانبول برای توسعه بخش سلامت در ترکیه ایفا می‌کند، شرکت گردشگری پزشکی شفامد تلاش می‌کند تا با راهنمایی‌های حرفه‌ای و معرفی دقیق تمام فناوری‌ها و نوآوری‌های درمانی، به شیوه‌ای سریع و مطمئن خدمات درمانی این بیمارستان فاخر را به بیماران عزیز ارائه دهد.

بنیاد وحبی کوچ (Vehbi Koç)

بنیاد وحبی کوچ که در زمینه‌های آموزش، بهداشت و هنر فعالیت می‌کند به عنوان اولین بنیاد خصوصی ترکیه در 17 ژانویه 1969 تأسیس شد. این بنیاد از طریق سازمان‌های تحت مدیریتش، پروژه‌هایی که از آن حمایت می‌کند و کمک هزینه‌های تحصیلی که از زمان تأسیس خود اعطا کرده است، نقش قابل‌ توجهی در پیشرفت خدمات درمانی ترکیه ایفا کرده است.

بنیاد وحبی کوچ به حمایت آموزشی استعدادهای جوان ترکیه ادامه می‌دهد و استانداردهای خدمات بهداشتی و درمانی، حفاظت از میراث فرهنگی و حمایت از پیشرفت هنر را با پیروی دقیق از عبارت الهام‌بخش «این ماموریت ماست» به مدت 50 سال به طور قابل توجهی بهبود بخشیده است.

این بنیاد با راه‌اندازی بیمارستان آمریکایی در استانبول، بیمارستان آمریکایی بودروم، مرکز مراقبت‌های سرپایی مد امریکن، بیمارستان/دانشگاه کوچ، دانشکده پزشکی دانشگاه کوچ، کالج پرستاری و مرکز آموزشی و تحقیقاتی مراقبت‌های پرستاری سماهات آرسل بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های مدیریت شده‌ای است که توسط یک بنیاد خصوصی در ترکیه بنیان نهاده است.

همچنین، بنیاد وحبی کوچ از پروژه‌های بهداشت عمومی مانند بخش اورژانس وحبی کوچ در بیمارستان آموزشی و تحقیقاتی حیدرپاشا و بیمارستان چشم وحبی کوچ دانشگاه آنکارا حمایت می‌کند. این بنیاد هر سه سال یک بار با اهدای جایزه وحبی کوچ از پزشکان برجسته تقدیر می‌کند که نشان دهنده اهمیت حیاتی این رشته ارزشمند است.

بنیاد وحبی کوچ در سال 1995 بیمارستان آمریکایی استانبول را که قبلا برای سال‌ها از آن حمایت می‌کرد، در گروه کوچ ادغام کرد و سرمایه‌گذاری قابل توجهی را برای تشکیل یک مرکز بهداشتی نمونه انجام داد. بیمارستان آمریکایی استانبول در نتیجه تلاش‌های مستمر و توسعه بنیاد وحبی کوچ به یک سازمان مراقبت‌های بهداشتی در سطح جهانی تبدیل شده است.

تاریخچه بیمارستان امریکایی در استانبول

بیمارستان امریکایی در استانبول (American Hospital)​
بیمارستان آمریکایی در استانبول

بیمارستان آمریکایی در استانبول توسط دریاسالار مارک ال. بریستول در سال 1920 به عنوان اولین بیمارستان خصوصی در ترکیه تأسیس شد. اولین دانشکده پرستاری ترکیه که همزمان افتتاح شد نیز به بخشی جدایی ناپذیر از بیمارستان تبدیل شد.

بیمارستان آمریکایی استانبول در 20 آگوست 1920 در یک عمارت چوبی تریپلکس در خیابان چارشیکاپی در استانبول قدیمی با 45 تخت و 3 اتاق عمل، پذیرش بیماران را آغاز کرد. بعدا به مکان فعلی خود در نیشان تاشی نقل مکان کرد.

این بیمارستان در ابتدا از طریق دفتر مرکزی واقع در نیویورک اداره می‌شد که بعدا مدیریت آن به بنیاد وحبی کوچ منتقل شد، که از زمان تأسیس همیشه از بیمارستان آمریکایی استانبول پشتیبانی کرده است. بنیاد وحبی کوچ بیش از 300 میلیون دلار در نوسازی و بهسازی آن سرمایه‌گذاری کرد تا راه را برای تصاحب موقعیت پیشرو بیمارستان آمریکایی استانبول در بخش بهداشت ترکیه هموار کند.

در حال حاضر بیمارستان آمریکایی استانبول دارای 278 اتاق بیمار، 58 اتاق و 62 تخت مخصوص بیماران مراقبت‌های ویژه و 12 اتاق عمل است. این بیمارستان سالانه به بیش از 220،000 بیمار خدمات رسانی می‌کند و سالانه بیش از 10،000 عمل جراحی در این بیمارستان انجام می‌گیرد. بیمارستان آمریکایی استانبول با تاریخچه پربار و ارائه خدمات درجه یک به بیماران، نقشی پیشرو در بخش خدمات بهداشتی و درمانی ترکیه را ایفا می‌کند.

دستاوردهایی که توسط بیمارستان آمریکایی استانبول در بخش مراقبت‌های بهداشتی ترکیه از زمان تأسیس آن به دست آمده است:

  • اولین مدرسه پرستاری (1920)
  • اولین تجویز بی حسی نخاعی (1946)
  • اولین تایپ Rh (1948)
  • اولین تعویض انتقال خون نوزادان (1949)
  • اولین بیمارستان با ژنراتور (1965)
  • اولین واحد دیالیز کلیه (1966)
  • اولین کلینیک خصوصی تنظیم خانواده (1972)
  • اولین کلینیک چک آپ (1972)
  • اولین دوره پرستاری مراقبت‌های ویژه (1978)
  • اولین عمل سرپایی (1983)
  • اولین مرکز طب پیشگیری (1988)
  • اولین واحد مراقبت‌های ویژه تخصصی (1990)
  • اولین مرکز آموزشی خصوصی ناباروری (IVF) (1995)
  • اولین جراحی مغز، جراحی میکرو الکترود برای اختلالات حرکتی (1996)
  • اولین تعویض دریچه آئورت بدون جراحی (TAVI) (2009)
  • اولین جراحی رباتیک قفسه سینه (2010)

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی بیمارستان امریکایی استانبول

پدال زدن به سمت امید

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی بیمارستان امریکایی استانبول - پدال زدن به سمت امید (Umuda Pedal)

هدف پروژه پدال زدن به سمت امید (Umuda Pedal) که به‌طور مؤثر ورزش و مسئولیت اجتماعی را با هم ترکیب می‌کند توسط کارمندان علاقه‌مند به دوچرخه‌سواری در بیمارستان آمریکایی و دانشگاه کوچ در سال 2016 و به منظور آغاز پروژه‌های خیریه ارزشمند برای اهداف مختلف تأسیس شد. هدف بیمارستان آمریکایی استانبول از انجام پروژه‌های مشترک با سازمان‌های غیردولتی، افزایش آگاهی عمومی، رواج ورزش و اجرای پروژه‌ها با جمع‌آوری بودجه از طریق کمپین‌های خوب است.

در سال 2016 به منظور تحقق پروژه ONKOBIS (دوچرخه با نگهدارنده سرم)، اولین پروژه مسئولیت اجتماعی که به طور مشترک با انجمن مبارزان ضد سرطان سازماندهی شد، به عنوان بخشی از ابتکار جهانی دوچرخه سواری (GBI) شرکت کنندگان از وین به برلین و در سال 2017 از لندن به دوسلدورف پدال زدند. در سال 2018 رویدادهای دوچرخه‌سواری خیریه در جنگل بلگراد و در منطقه Kaş به طور مشترک با صندوق جهانی حیات وحش (WWF) برای حفاظت از ماهی هامور برگزار شد.

همچنین در سال 2018 برای افزایش تعداد کارگاه‌های طراحی و مهارت کودکان با همکاری بنیاد داوطلبان آموزشی ترکیه (TEGV)، داوطلبان از گوتنبرگ به هامبورگ رکاب زدند. در تاریخ 6-7 آوریل 2019 پس از افتتاح کارگاه‌های آموزشی در منطقه باکرکوی استانبول و شهر باتمان، دوچرخه سواران با شعار «سفر به گذشته برای حمایت از آینده» برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای کارگاه‌های مفیدی که در ساوور/ماردین تأسیس می‌شوند، از ماردین به گوبکلی تپه دوچرخه‌سواری کردند.

بگذار گیسوی من گیسوی تو باشد

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی بیمارستان آمریکایی استانبول - بگذار گیسوی من گیسوی تو باشد

ریزش موی موقت مشکلی است که بیش از نیمی از بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار می‌گیرند، را درگیر می‌کند. بیماران مبتلا به ریزش مو به دلیل تغییر ظاهری، ترجیح می‌دهند از موقعیت‌های اجتماعی و محیط کار دوری کنند. ریزش مو ممکن است منجر به مشکلات روانی بسیار جدی از جمله افسردگی، عدم تمایل به معاشرت و کاهش اعتماد به نفس، به ویژه برای بیماران زن شود. برخی از این بیماران ممکن است شیمی درمانی را رها کنند یا درمان های دارویی را ترجیح دهند که در مبارزه با سلول‌های سرطانی نسبت به شیمی درمانی تاثیر کمتری دارند. فقط به این دلیل که ریزش مو را ایجاد نمی‌کنند.

اگرچه معمولا ریزش مو در طول فرآیند شیمی خیلی مورد توجه قرار نمی‌گیرد، زیرا زندگی بیمار به معنای واقعی در خطر است. با این حال تغییرات فیزیکی و روانی که به شدت بر کیفیت زندگی حال و آینده بیمار تأثیر می گذارد بسیار واقعی است. بنابراین بیماران از کلاه گیس به عنوان یک عامل پیشگیرانه روانی استفاده می‌کنند. از آنجایی که کلاه گیس‌های ساخته شده از موهای واقعی می‌تواند گران باشد، بیمارانی که به کلاه گیس نیاز دارند عموماً کلاه گیس‌های مصنوعی را ترجیح می‌دهند. اگرچه این موارد مقرون به صرفه‌ هستند، اما خطر قابل توجهی برای انتقال یا تشدید عفونت و همچنین تمایل به تحریک آلرژی دارند. در نهایت آن‌ها سلامت بیماران مبتلا به سرطان را که با سیستم ایمنی ضعیف در معرض خطر عفونت قرار دارند، تهدید می‌کنند. کلاه گیسی که از موی طبیعی ساخته می‌شود راحت‌تر تمیز می‌شود و هیچ خطر عفونی برای بیمار ندارند.

با اینکه چندین نمونه در سرتاسر جهان وجود دارد، اما تا سال 2016 هیچ بنیاد دیگری در ترکیه وجود نداشت که به بیمارانی که تحت شیمی درمانی هستند، کلاه گیس‌های رایگان ساخته شده از موهای طبیعی اهدا کند، تا اینکه پروژه‌ای توسط انجمن مبارزان ضد سرطان به نام «بگذار گیسوی من گیسوی تو باشد» راه‌اندازی شد. بیماران زیادی در اثر شیمی درمانی موهای خود را از دست داده‌اند و مشکلات خاصی دارند که فقط به تغییرات ظاهری، مسائل روانی و انزوای غیرقابل تغییر از زندگی روزمره محدود نمی‌شود. مسئولان انجمن و داوطلبان می‌خواهند اعلام کنند که همه به نوبه خود می‌توانند کاری برای بیماران مبتلا به سرطان انجام دهند و نه تنها موی خود را اهدا می‌کنند، بلکه نشان می‌دهند به یاد کسانی هستند که مبتلا به سرطان هستند و از آنها برای جنگیدن با سرطان حمایت می‌کنند.

در پروژه «بگذار موهایم موی تو باشد» بیمارانی که شیمی درمانی می‌شوند، می‌توانند داوطلبان را از نوع کلاه گیس مورد نظر خود مطلع کنند. سپس کلاه گیس‌ها به‌صورت سفارشی طی یک دوره یک ماهه تولید می‌شوند و پس از مشخص شدن تشخیص نهایی به هر بیمار هدیه داده می‌شود. در طول 3 سال گذشته در چارچوب این پروژه، بیش از 1000 بیمار سرطانی کلاه گیس‌های باکیفیت دریافت کرده‌اند.

بهداشت در مدارس

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی بیمارستان آمریکایی استانبول - بهداشت در مدارس

بیمارستان امریکایی در استانبول برای کمک به ساخت یک جامعه سالم تر به دنبال گسترش عادات بهداشت شخصی در سنین پایین است. از این رو از سال 2011 آموزش‌های بهداشتی را در مدارس برگزار می‌کند. این محیط‌های آموزشی برای کودکان خردسال و نوجوانان طراحی شده است. این طرح آموزشی بسیار مهم است زیرا کودکان در سن مدرسه ممکن است در برابر باکتری‌ها و بیماری‌ها آسیب‌پذیر باشند.

بسیاری از کودکان و نوجوانان عادات بهداشت شخصی ضعیفی دارند. همچنین بسیاری از مکان‌های عمومی در مدارس وجود دارند که به اندازه کافی بهداشتی نیستند. تمیز کردن مکان‌های عمومی و رعایت اصول بهداشت فردی از بیماری کودکان جلوگیری می‌کند. بیمارستان امریکایی در استانبول همچنین به عنوان مربی، بینش خود را در مورد بهینه‌سازی بهداشت فردی، افزایش آگاهی در مورد بهداشت مواد غذایی و فضاهای عمومی با دانش آموزان، معلمان و کارکنان مدرسه در جلسات آموزشی و عملی که توسط تیم کنترل عفونت برگزار می‌شود، به اشتراک می‌گذارد.

بیمارستان امریکایی در استانبول تنها یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد با شفامد است و با استفاده از خدمات ما، با توجه به نیازتان از بهترین خدمات درمانی در ترکیه برخوردار خواهید شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

×

گفتگوی آنلاین با شفامد

× با شفامد در واتساپ گفتگو کنید!